Home

Welkom bij TV Stevenshof

Weet je wel hoe leuk tennissen is? De sport is zoveel meer dan alleen maar een balletje overslaan! Al in de Middeleeuwen speelde men tennis, en hoewel het in al die eeuwen natuurlijk wel aan flinke veranderingen onderhevig is geweest, is het altijd populair gebleven. Het is zelfs de tweede sport van Nederland met meer dan een half miljoen beoefenaars. Zo’n 400 daarvan zijn lid bij TV Stevenshof.

TV Stevenshof is een gezellige club, waar iedereen op zijn eigen niveau terecht kan. Je kunt met andere leden onderling enkelen of dubbelen, of met een team in competitieverband tegen teams van andere verenigingen spelen.

 

Op wat voor niveau je ook speelt, het blijft leuk. Je kunt je uitleven in allerlei slagen, en je altijd blijven verbeteren. Bewegen is gezond en je bent lekker buiten, wat goed is voor de broodnodige vitamine D. En als je jezelf lekker afgemat hebt, smaakt de welverdiende koffie of borrel na afloop op ons zonnige terras nog beter!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens proeven aan tennissen en de TVS-sfeer, aarzel dan niet langer en kom een keer kijken of een proefles volgen bij een van onze professionele tennisleraren. Wij garanderen je: als je eenmaal een keer op de baan hebt gestaan, wil je er nooit meer vanaf! Lid worden? Klik hier.

 

Nieuws

Zomerlessen Tennisschool Challenge

2 april a.s. starten de zomerlessen alweer! Schrijf je dus gauw in via www.tennisschoolchallenge.nl

Lees meer »

Matchteam avond voor nieuwe leden, vrijdag 6 april 2018

De avond begint om 19.30 uur met een kopje koffie. En na de kennismaking en tennispartijtjes sluiten we de avond om 22.30 uur af met een drankje en een hapje.

Lees meer »

Check je spambox eens...

Heb je al een tijdje niets van ons gehoord? Het kan zijn dat de mails van TV Stevenshof niet door het spamfilter komen.

Lees meer »

» Nieuws archief

Alexander - restaurant Chinese authentieke gerechten
Boekee - Timmer- en Onderhoudsbedrijf
Bruna - Leiden
Bunnig & Partners - accountants en adviseurs
De Dieren Specialist
Van Laarhoven Optiek & Byoux
ONX Architecten
Slagerij Van der Poel
Pleegzorg Nederland
Schaafstra & v/d Wetering
Solar Groep - Zonnepanelen
Surakarta - Indonesische specialiteiten, restaurant en catering
TennisDirect
Werk Makelaardij
Autohaag Zeeuw