TV Stevenshof > sponsoren > ledenvoordeel
Voordeel voor leden

Deze sponsoren van onze tennisvereniging bieden de leden van de tennisvereniging, op vertoon van de TV Stevenshof KNLTB-pas, een aantrekkelijke korting of aanbieding.
Neem dus je KNLTB-pas mee als je één van onderstaande sponsoren bezoekt!

 
Alexander.jpg
Geniet van een culinaire reis door China en verwonder u over de verfijnde smaak en kunstwerkjes van de Chinese keuken.
Tot en met 31-03-2017 biedt Chinees Restaurant Alexander u, als lid van de TV Stevenshof, 10% korting op alle gerechten als u komt eten in ons restaurant. Maximaal 4 personen per ledenpas van de TV Stevenshof. U dient uw ledenpas van de TV Stevenshof voor het afrekenen te tonen. Reserveren is gewenst en kan via onze website www.alexander-leiden.nl of telefonisch op 071-5790216.
(De actie is niet geldig voor afhaalgerechten, catering en op erkende Nederlandse feestdagen evenals tijdens speciale acties of evenementen, zoals onder andere onze Wijn en Spijsavonden)

 

Bunnig&Partners.jpg
Wie kent de slogan niet 'Leuker kunnen we het niet maken, maar wel gemakkelijker'. Maak het je gemakkelijk en laat je aangifte inkomstenbelasting (voor particulieren) verzorgen door Bunnig en Partners te Leiden. Je ontvangt 10% korting op het tarief.

 

Werk Makelaardij.jpg
Werk Makelaardij krijgt graag de opdracht op basis van een prestatiegerichte courtage.
Zo bent u als opdrachtgever ervan verzekerd dat de makelaars van Werk Makelaardij tot het uiterste zullen gaan om het gewenste resultaat te bereiken.
No Cure No Pay, dat vindt Werk Makelaardij vanzelfsprekend.

- Gratis waardebepaling van je woning
- € 100,- euro (incl. btw) korting op de opstartkosten

Kortom: Werk Makelaardij, dat werkt!

 
Cordes_Fysio.png
- Fitness strippenkaart tegen gereduceerd tarief: 13x sporten voor €54 per kwartaal
- Sportmedisch advies en aanschaf van braces/bandages
- Twee keer per jaar geeft CordesFysio een voorlichtingsbijeenkomst over voorkoming en behandeling van veelvoorkomende tennisblessures