TVS nieuwsbrief

TVS Nieuwsbrief 2024-4

Nieuwsbrief

Juni 2024, Nummer 4

 

Inleiding

Dit is de vierde nieuwsbrief van de Tennis- en Padelvereniging Stevenshof van 2024. Met daarin goed nieuws over padel. De padelbanen zijn vanaf 1 juni 2024 bespeelbaar. Dus het padellen kan beginnen. En ook tijd voor een feestje! Ondertussen zitten we ook op tennisgebied niet stil met de zomerchallenge en de oproep voor de najaarscompetitie. 

 

Feestelijke opening padelbanen 22 juni 2024

Het zal niemand zijn ontgaan: de padelbanen zijn klaar! Vanaf vandaag, zaterdag 1 juni, zijn ze bespeelbaar, en vanaf 5 juni zullen ook de padellessen starten. Dit heugelijke feit laten we natuurlijk niet stilletjes voorbijgaan!

Op zaterdag 22 juni a.s. van 14:00 tot 18:00 uur is de feestelijke opening! Met een officiële toost, een demonstratiewedstrijd en een clinic voor iedereen die padel eens wil uitproberen. Muziekje, hapje, drankje… kortom: een gezellige middag waar iedereen welkom is! 

 

Clubladder - nu ook voor padel

Sinds een jaar hebben wij op onze club een tennisladder, waarin clubgenoten onderling wedstrijden spelen. Een ontzettend leuke manier om andere leden te leren kennen en om ook eens tegen anderen te spelen dan je vaste tennismaatjes.
Nu we ook gaan padellen, kan een padelladder natuurlijk niet ontbreken. Dus padeller: meld je aan voor de padelladder via de Clubladder app.
Lees hier alle informatie over de clubladder

 

Zomerchallenge tennis

Ken je mensen die straks even niet weten wat ze met hun vrije tijd aan moeten, omdat hun sport een zomerstop heeft?

Vertel ze dan over de Zomerchallenge tennis, een zeer aantrekkelijk geprijsd zomerlidmaatschap.
Meer informatie over de zomerchallenge.

 

Bunnig & Partners Open Dubbeltoernooi 2024, tennis en padel

De zomer is weer in aantocht. En dus komt ook ons eigen Bunnig & Partners Open Dubbel toernooi in zicht, dit jaar voor zowel tennis als padel! 
Van 19 t/m 25 augustus barst de strijd (en de feestvreugde) los op ons tennispark.

Er wordt als vanouds weer in poulesysteem gespeeld. Dus je speelt gegarandeerd 2 wedstrijden.
De inschrijving opent a.s. woensdag 5 juni en sluit op 4 augustus. Houd toernooi.nl in de gaten.
Meld je snel aan, want VOL is VOL.

En zegt het voort!

 

Versterking gezocht in de Jeugdcommissie

De TVS wil graag jongeren enthousiast maken over de tennis- en padelsport. Daarom organiseert de Jeugdcommissie,  naast de competitie, allerlei activiteiten voor de jeugd. Zij kunnen daar echter wel nog wat hulp bij gebruiken. Lijkt het je leuk om hier een actieve rol in te spelen, neem dan contact op met het Bestuur.
 

Korte mededelingen

  • Doe je na de zomer ook (weer) mee aan de Najaarscompetitie Tennis? Meer informatie vind je hier. Stel je team samen en geef je voor 12 juni per e-mail op bij competitieleider@tvstevenshof.nl
  • Vanaf maandag 3 juni kun je alle tennis- en padelbanen reserveren via de KNLTB Clubapp. Bevestigen via het afhangbord in de kantine is niet meer nodig. Lees hier verdere instructies.
  • Communicatie: we proberen de stroom aan e-mails vanuit de TVS in te perken. Eens in de zoveel tijd bundelen we het TVS-nieuws in een nieuwsbrief, en we zorgen ervoor dat alle informatie altijd op de website te vinden is, bijvoorbeeld in de vorm van nieuwsberichten.
    Dus wil je iets weten over competitie, aanstaande evenementen, commissies of wat dan ook? Kijk dan vooral op www.tvstevenshof.nl.

 

« Terug