TVS nieuwsbrief

TVS Nieuwsbrief 2024-5 | Speciale Open Toernooi editie

Nieuwsbrief

Augustus 2024, Nummer 5

 

Het Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi 2024

De vijfde nieuwsbrief van dit jaar is helemaal gewijd aan de 14de editie van het Bunnig & Partners Open Dubbel Toernooi, dat 17 augustus van start gaat. Dit jaar voor het eerst ook met padel! Het belooft weer een mooie en gezellige toernooiweek te worden, dankzij de inzet van vele vrijwilligers! Ook als je niet meespeelt, is het leuk om naar het park te komen om wedstrijden te kijken en de sfeer te proeven.

 

Het toernooi

Het toernooi start op zaterdag 17 augustus en eindigt met de finales op zondag 25 augustus.
Zowel voor padel als voor tennis geldt: Er worden dames-, heren- en gemengd dubbels gespeeld in een poulesysteem. Het tennistoernooi richt zich op spelers vanaf speelsterkte 4. De spelers worden ingedeeld op basis van actuele rating. Padellers kunnen meedoen in de 6, 7 of 8.

Inmiddels hebben we zo'n 150 inschrijvingen voor tennis en 90 voor padel. Ben je benieuwd naar de deelnemers en wedstrijdschema's? En wil je gedurende het toernooi de uitslagen volgen? Dat kan via toernooi.nl.

Beperkte mogelijkheid tot vrij spelen: Doe je niet mee aan het toernooi, maar wil je wel padellen of tennissen? Houd dan rekening met zeer beperkte mogelijkheid tot vrij spelen.

 

Draag bij aan tropische sferen

Het thema van het toernooi is dit jaar TROPICAL! Laten we hopen dat het ook echt een week met een tropische vibe wordt!

Wat daarbij helpt is een feestelijke, kleurrijke aankleding van het park. Heb jij spullen liggen die passen in het tropische thema? Zoals bloemen, lampionnen, Hawaï-kransen, rieten gordijnen, plastic ananassen of opblaasbare palmbomen? Maak de evenementencommissie blij en lever ze in bij het clubhuis. Dan toveren zij de vereniging in de toernooiweek om tot een waar paradijs!

 

 

Kom helpen bij de voorbereidingen!

De TVS commissies zijn al druk bezig met de voorbereidingen van het toernooi. Voorafgaand, tijdens én na afloop van het toernooi moeten ze altijd een heleboel klussen klaren. Dus kom ze helpen, dat kunnen ze heel goed gebruiken! Vele handen maken licht werk. Het 'teamwork' is altijd gezellig en na afloop drinken we nog wat met z'n allen. Voor nieuwe leden is het ook een leuke manier om meer betrokken te raken bij de vereniging en andere leden te leren kennen.

Wat er precies moet gebeuren, lees je hier. Je hulp wordt echt heel erg gewaardeerd!

Je kunt je per e-mail aanmelden bij barcommissie@tvstevenshof.nl. Graag vermelden welke dienst(en) je wilt doen en op welke datum(s). Er ligt ook een inschrijflijst op de bar in de kantine.
Alvast hartelijk dank!

 

Dank aan alle sponsoren!

En natuurlijk geen toernooi zonder sponsoren. Zij maken onder andere de sponsorloterij mogelijk, waar je veel kans maakt op mooie prijzen. Dus hartelijk dank aan de hoofdsponsor Bunnig & Partners, en aan alle andere sponsoren!

 

Sponsorloterij

De Sponsorcommissie organiseert weer, met dank aan vele sponsoren, een sponsorloterij met kans op vele aantrekkelijke prijzen. Laat je verleiden en beproef je geluk!
Loten zijn dagelijks te koop bij de speciale loterijbalie in de kantine: 1 lot  kost €3, 2 loten €5, 5 loten €10 (uitsluitend met pinpas). De opbrengst komt volledig ten goede aan de vereniging.

De trekking vindt plaats op zaterdag 24 augustus rond 15:00 uur. Zorg dat je erbij bent en neem meteen je prijs in ontvangst.

Kun je niet bij de trekking zijn? De uitslag is vanaf zondag 25 augustus op de TVS-website bekijken. 
In overleg met de Sponsorcommissie kun je je prijs later ophalen.

 

Eten en drinken

Ook dit jaar kun je weer bij de binnen- en buitenbar terecht voor een groot assortiment non-alcoholische en alcoholische dranken.
Het keukenteam zorgt weer voor heerljk belegde luxe broodjes, borrelhapjes en warme maaltijden, zoals varkenshaassaté of fish and chips. Dus blijf gezellig lunchen, borrelen en/of dineren. Het wordt nog moeilijk kiezen uit al deze heerlijkheden!

Betalen kan uitsluitend met pinpas!

Speciaal op woensdagavond: Gegrilde halve kip met patat en salade (uiterlijk een dag van tevoren aanmelden bij de bar).

Speciaal Open Toernooi biertje:

Een overheerlijke blonde Pater Linus, uitsluitend verkrijgbaar bij de buitenbar!

 

 

 

Vrijdag feestavond met live muziek!

Op vrijdagavond 23 augustus vanaf 20.00 uur barst het los! 

Party time ... tot 12 uur 's nachts is het voetjes van de vloer en genieten van live muziek van zanger Jeffrey van Es. 

Dat wil je toch niet missen?!

 

Alle deelnemers veel succes gewenst!

En doe je niet mee, kom dan padel of tennis kijken, spelers aanmoedigen en gezellig een drankje of hapje doen.

Alle bovenstaande informatie is ook terug te vinden op de TVS website: www.tvstevenshof.nl

 

« Terug